Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 117, Firefox (Android) 118, Android WebView 117, Chrome 117, Chrome 116, Chrome 115, Chrome 114, Chrome 109, Edge 117, Edge 116, Firefox 118, Firefox 117, Firefox 91, Firefox 78, Safari/Chrome (iOS) 17.0, Safari/Chrome (iOS) 16.6, Safari/Chrome (iOS) 16.3, Safari/Chrome (iOS) 16.1, Safari/Chrome (iOS) 15.6-15.7, Opera Mobile 73, Opera 103, Opera 102, Opera 101, Safari (MacOS) 17.0, Safari (MacOS) 16.6, Safari (MacOS) 15.6, Samsung 22, Samsung 21

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Kandidatene er klare

Kandidatene er klare

Valget er i gang! Fra 16.–24.10. kan du stemme på din favoritt blant kandidatene som stiller til valg som studentrepresentant i KHiO-styret.

Det neste året skal styret ta mange viktige og interessante beslutninger og du kan nå stemme på den kandidaten du mener kan representere studentene best.

Stem her!


Clara Claussen

Clara Claussen, 2. år bachelor i billedkunst

Khio har vært preget av en presset økonomi det siste skoleåret og studentene merker dessverre konsekvensene. Jeg vil gjerne fortsette i det nye styret for å sette studentenes interesser først og jobbe for at eventuelle økonomiske kutt ikke går ytterligere ut over utdanningskvaliteten. Jeg ønsker å ha kontakt med Studentrådet slik at vi kan jobbe for studentens beste på alle avdelinger. Jeg mener at det er på tide at Akers Mek åpnes igjen slik at studentene får et felles møtested!

Dan Grönlund

Dan Grönlund, 2. år bachelor i medium- og materialbasert kunst

Jeg vil gjerne ha din stemme til studentrepresentant i styret fordi jeg synes jeg er en god lytter. Jeg er gira på at som student bringe frem våre problemstillinger og studieperspektiver. Jeg tar med meg kunnskap og interesse for demokratiske prosesser fra tidligere bachelorprogram i offentlig administrasjon. Takk på forhånd.

Anna Iurinova

Anna Iurinova, 3. år bachelor i regi

🔥 Jeg studerer teaterregi, fordi jeg føler meg sviktet av demokratiet vårt. Jeg er kunststudent, fordi jeg har ambisjoner og håp for fremtiden til samfunnet vårt. Jeg søker din støtte, fordi jeg har visjoner for KHiO og for oss, studentene. Vi HAR stemmer og vi KAN og MÅ påvirke beslutninger!

🌱 Ikke minst er det viktig at studenter fra scenekunst er representert i styret og er med i diskusjoner og beslutninger!

Embla Moe

Embla Moe, 1. år bachelor i billedkunst

Som representant vil jeg være så tilgjengelig som mulig å ta kontakt med for å forsikre at alle mine medstudenters perspektiv blir hørt. I tillegg til å ivareta våre interesser i styret vil jeg fremme åpen og klar kommunikasjon, og dele innsikt i skolens vei framover med dere. Jeg vil også være aktiv og klar til å utfordre så dere ikke behøver ta kampen sjæl.

Linn Svensson

Linn Svensson, 1. år master i medium- og materialbasert kunst

Under mine bachelorstudier på KHiO så var jeg engasjert i mange forskjellige stillinger knuttet til studentpolitikk. Både som leder, representant, og observatør. Jeg har også studert på Universitetet i Oslo og har en akademisk masterutdanning fra OsloMet.

Jeg er godt kjent med demokratiske prosesser, jeg vet hvordan KHiOs administrasjon er strukturert og kjenner også til hvordan komiteene og studentorganene på skolen fungerer. Jeg er sikker på at jeg har erfaringen som kreves for å klare denne jobben godt, og stiller som kandidat for å arbeide for alle studentenes rettigheter og interesser.

Aron Tweve

Aron Tweve, 2. år bachelor i samtidsdans

Jeg går samtidsdans, andre året. Har vært leder for SU og var vara for student i styret forrige år. Vil jobbe for god kommunikasjon på skolen og at studentene skal ha en stemme i styret. Serlig for dans og scenekunst! Være et ledd mellom studentene og styre.
Godt valg:D

Ida Simone Weidemann

Ida Simone Weidemann, PPU (dans)

Hei! Jeg heter Ida, og jeg går Praktisk Pedagogisk Utdanning (PPU) i dans her på KHiO. Jeg er en engasjert, organisert og nysgjerrig person som er komfortabel med å ta ansvar når det trengs. Hvis jeg blir valgt inn som studentrepresentant i styret vil jeg gjøre alt jeg kan for at informasjonsflyten mellom styret og dere studenter er så god som mulig, og representere deres interesser så godt jeg kan <3

Aurelia Marie Nilsen

Aurelia Marie Nilsen, 2. år bachelor i interiørarkitektur og møbeldesign

Jeg heter Aurelia Marie Nilsen og går 2. året på BAIM og stiller som studentrepresentant til styret. Som representant tror jeg på at alle skal føle at de har en stemme som skal bli hørt. Det er veldig viktig for meg at studenter kan kunne snakke om mental helse fritt og bli tatt hensyn til av skolen. Et godt studiemiljø er minst like viktig som prestasjon, og at det beste med på studere er å være en del av et felleskap man føler seg hjemme i. Det jeg står for er at det skal være mye mer åpent for studenter som har noe de skulle ha sagt!

Lukas Kleven

Lukas Kleven, 2. år bachelor i interiørarkitektur og møbeldesign

I vanskelige tider er åpenhet og demokrati desto viktig, og i det siste har vi studenter på Kunsthøgskolen fått kjenne på akkurat det. Når vi føler oss mindre, må stemmene våre tale høyere. Jeg ønsker at alle skal bli hørt og tatt på alvor, da jeg mener at vår rolle i skolen blir tydeligere når tilbudet marginaliseres.


Valgresultatet blir én mannlig og én kvinnelig studentrepresentant med vararepresentanter av samme kjønn. Du kan stemme frem til 24. oktober kl. 23:59.