Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 117, Firefox (Android) 118, Android WebView 117, Chrome 117, Chrome 116, Chrome 115, Chrome 114, Chrome 109, Edge 117, Edge 116, Firefox 118, Firefox 117, Firefox 91, Firefox 78, Safari/Chrome (iOS) 17.0, Safari/Chrome (iOS) 16.6, Safari/Chrome (iOS) 16.3, Safari/Chrome (iOS) 16.1, Safari/Chrome (iOS) 15.6-15.7, Opera Mobile 73, Opera 103, Opera 102, Opera 101, Safari (MacOS) 17.0, Safari (MacOS) 16.6, Safari (MacOS) 15.6, Samsung 22, Samsung 21

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

De nye studentrepresentantene til KHiO-styret 2024/2025

De nye studentrepresentantene til KHiO-styret 2024/2025

Det er Aron Tweve og Clara Claussen som skal representere studentene i KHiO-styret det kommende året. Dan Grönlund og Emma Leah Culén Khei er vararepresentanter.

Det kom inn 137 stemmer i årets valg, det innebærer en valgoppslutning på 22,42 %. Alle studenter har kunnet stemme på sin favorittkandidat siden valget åpnet 8. oktober. Valget ble avsluttet 21. oktober.

Clara er gjenvalgt i sitt verv, mens Aron, Dan og Emma er nye i sine verv.

Les mer om kandidatene nedenfor.

Om kandidatene:

Aron Studentrepresentant i styret, Aron Tweve, BAMS3:
Når var sist scenekunst var i styret? Når var sist du fikk DIN stemme hørt i styret? Jeg vil være et mellomledd for deg og styret på KHiO, en stemme for studentene, og informere ikke bare opp til dem, men også til dere. Gjøre bestemmelsene på KHiO transparente for deg, og for meg.
Clara Studentrepresentant i styret, Clara Claussen, Kunstakademiet, 3BA: 
Jeg stiller til gjenvalg som studentrepresentant til styret fordi jeg ønsker å være en stemme fra studentene som kan være med å påvirke KHiO i en retning der studentenes faglige og sosiale behov blir ivaretatt og styrket. Jeg ønsker å bidra til at KHiO blir en mer transparent institusjon der studentene føler seg hørt.
Dan Grønlund 1. vara, Dan Grönlund, BA medium- og materialbasert kunst, 3 år:
Stem gjerne på meg i valget fordi jeg tror at jeg er en god lytter, og er gira på å bringe frem våre problemstillinger og studentperspektiver. Jeg tar med kunnskap og interesse for demokratiske spørsmål fra min tid som studentrepresentant i styret i 2023/2024, og fra studier på bachelorprogram i offentlig administrasjon. Takk på forhånd!
Emma 2. vara, Emma Leah Culén Khei, MADA2:
Får jeg din stemme vil jeg arbeide mot å bli en pålitelig student representant i styret. Jeg har gjort liknende arbeid tidligere da jeg tok bachelor i Storbritannia. Der ble jeg valgt til rollen som SU president (likner nok rollen til SR leder) og jobbet i flere komiteer sammen med skolens ansatte. En annen grunn til at jeg ber om deres stemme er fordi jeg ønsker å lære så mye jeg kan her på KHiO, og det inkluderer ferdigheter innen lederskap, beslutningstaking og å sette opp langsiktige planer.

Valget avholdes digitalt på valg.khio.no

Valgresultatet blir to studentrepresentanter med hver sin vararepresentant. Du kan stemme frem til 21. oktober kl. 12:00.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Christel Bie Lavik på chrilavi@khio.no

Om vervet

Alle KHiO-studenter som er semesterregistrert inneværende semester kan nominere og bli nominert. Styrearbeidet foregår på norsk. Studenten som blir valgt får sitte i styret ett år. Det er en god anledning til å ha reell påvirkning på saker som angår KHiO. I tillegg er det et godt betalt verv og supert å ha på CV-en.

Vet du om noen som kan være aktuell? Frist for å nominere din kandidat er 29. september kl. 23:59

Du nominerer ved å fylle ut dette nettskjemaet (åpner ikke før 16. september).

Husk at det kan være lurt å snakke med vedkommende før du nominerer.

De nominerte kandidatene holder valgkamp parallelt med forhåndsstemmeperiode 8.-21. oktober, og det er valgdag 21. oktober. Har du spørsmål? Ta kontakt med Christel Bie Lavik på chrilavi@khio.no.