Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 92, Firefox (Android) 90, QQ browser 10.4, UC browser 12.12, Android WebView 92, Baidu 7.12, Chrome 92, Chrome 91, Chrome 90, Edge 92, Edge 91, Firefox 91, Firefox 90, Firefox 89, Firefox 78, Internet Explorer 11, Safari/Chrome (iOS) 14.5-14.7, Safari/Chrome (iOS) 14.0-14.4, KaiOS 2.5, Opera Mini, Opera Mobile 64, Opera 78, Opera 77, Safari (MacOS) 14.1, Safari (MacOS) 14, Safari (MacOS) 13.1, Samsung 14.0, Samsung 13.0

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Koronainfo

Koronainfo

KHiO følger regjeringens beslutning om avvikling av koronatiltakene fra og med 25. september kl. 16. Regelen om en meters avstand opphører, men du skal fortsatt være hjemme om du er syk.

Her finner du mer informasjon fra regjeringen om overgang til en normal hverdag med økt beredskap.

Smittevern på KHiO

På denne siden finner du noen av de tiltakene som fortsatt må gjennomføres for at ansatte og studenter skal ha en så trygg hverdag som mulig. Noe info vil også sendes i direktekanaler på e-post, Canvas, Internposten, etc.

Det er fortsatt svært viktig å følge de grunnleggende smitteverntiltakene ved KHiO:

  • Bli hjemme hvis du er syk.
  • Vaske hender grundig og ofte.
  • Hold KHiO ryddig slik at daglig renhold kan gjennomføres.

Selvtest

KHiO tilbyr gratis selvtest til studenter og ansatte. Selvtesten skal gjennomføres hjemme. Hensikten med selvtestingen er å avdekke eventuell smitte og å redusere smittespredning. Det er anbefalt at både studenter og ansatte tar to selvtester i uken.

Det er viktig å merke seg at testen tilbys til ansatte og studenter som ikke har symptomer på Covid-19. Dersom du har symptomer på Covid-19 skal du ikke hente selvtest på studiestedet, men bestille testing på vanlig måte.

Bestilling av time for ordinær test via SiO.

Bestilling av time for ordinær test via Oslo kommune.

Testsettet kan hentes i resepsjonen mellom 8 og 15. For å få utdelt testsettet må du framvise legitimasjon (student-/ansattkort)

Selvtesten er enkel å bruke. I testpakken ligger det en instruksjon både på engelsk og norsk. Det er viktig at du følger alle anvisninger om hvordan du tar testen og hva du skal gjøre hvis testen er positiv. Hvis testen er positiv, skal du i tillegg til å følge instruksjon i testsettet, også melde fra til dekan om du er student, og til dekan/seksjonssjef om du er ansatt.

Vaksine

Her finner du informasjon om hvordan du kan bestille time for vaksinering

Norsk / English

QR-kode

KHiO har tatt i bruk QR-koder for bedre oversikt over hvem som har vært i ulike rom som brukes ved evt. smittesporing. For ansatte og studenter er det tilstrekkelig å registrere seg en gang per rom. Første gang registreringsløsningen brukes må man logge på Office 365. Romnummer må fylles inn før rom-registrering sendes inn. Romnummer står på døren. Alle data slettes etter 10 dager.

Hvis QR-kode ikke kan benyttes, kan informasjon leveres til Servicesenteret, med dato, navn, telefonnummer og hvilke rom det gjelder (inkl. romnummer). Servicesenteret vil sørge for registrering. Informasjonen leveres fysisk i resepsjonen eller sendes per e-post til service@khio.no.

Informasjon om tiltak ved verksteder og andre steder med særlige behov, vil informeres direkte via Canvas, på stedet, eller via e-post.

Hva gjør du om du blir smittet?

Hvis en student/ansatt får påvist smitte skal det varsles til dekan/nærmeste leder så snart som mulig, som melder videre til seksjonsjef for virksomhetsstyring.

Fysisk tilstedeværelse for ansatte

De nasjonale retningslinjene åpner for økt tilstedeværelse på KHiO, og vi ønsker nå alle ansatte velkommen tilbake til sine arbeidsplasser på KHiO. Tilstedeværelse er under forutsetning av at godt smittevern kan opprettholdes, og det er din nærmeste leder som er ansvarlig for å sikre dette for din seksjon/avdeling. Eventuelle nødvendige tilpasninger, som f.eks. rotasjonsordning i kontorlandskap og personlige tilpasninger tilstedeværelse/hjemmekontor, håndteres av nærmeste leder. Dersom din hjemkommune har strengere anbefalinger enn de nasjonale, må du følge de lokale reglene, også når det kommer til hjemmekontor.

Vi må fremdeles ta hensyn til hverandre ved å følge smittevernreglene og holde oss hjemme ved symptomer.