Forestilling

DIY – Manualer for en mulig framtid

Stipendiat ved avdeling Teaterhøgskolen, Tale Næss, viser DIY – Manualer for en mulig framtid, på Hålogaland teater. Forestillingen er en del av hennes ph.d-prosjekt i scenetekst.

DIY – Manualer for en mulig framtid hadde premiere under Festspillene i Nord-Norge i 2018. Forestillingen har siden blitt vist i Oslo og Nantes. Prosjektet er utviklet med støtte fra Festspillene i Nord-Norge og Norsk Kulturråd.

Av: Liv Hanne Haugen, Lawrence Malstaf, Tale Næss, Amund Sjølie Sveen og Jon Tombre

Frå Hålogaland Teaters hjemmesider:

Et kunstprosjekt om det som kan bli

Fem selvopptatte scenekunstnere graver seg ut av dystopien: Samfunnet lider i dag av framtidskrise. Vi er fanget i nåtidens realiteter. Mer enn noen gang trenger vi derfor utopier. Mer enn noen gang må vi stille spørsmål og søke en vei videre.

Resultatet er en subjektiv og vakker undersøkelse av våre mulige kollektive framtider. DIY er en forestilling med dans, installasjon, musikk, primalskrik, poesi og fermentering.

«Når noe stort og sprøtt skal gjøres, hvorfor ikke gjøre det kjempestort og kjempesprøtt? Og vakkert. Og bråkete. Bøye litt på rettstrekene. Og rette ut bøyene og kinkene litt.» Knut Godø, Harstad Tidende.

Møt ulike gjesteartister i forestillingen og bli med på ettersnakk om samfunnsaktuelle tema!

Billetter

Billetter og mer informasjon på halogalandteater.no