Forestilling

Feilvare

Feilvare foregår i en matvarebutikk og er en stedsspesifikk forestilling av Liavaag/Lindberg. Forestillingen er en del av Ingrid Liavaag sitt fordypningsprosjekt i master teater.

Forestillingen spilles under åpningstiden i Rema 1000-butikker, med premiere 18. oktober i Trondheim. I forkant av premieren ønsker vi å invitere til en prøvevisning fredag 27. september kl 20:00 ved Rema 1000 i Sannergata på Grünerløkka i Oslo. Oppmøte på Kunsthøgskolen 30 minutter før forestilling

Feilvare av Liavaag/Lindberg

Finnes det plass i samfunnet vårt for menneskelige feilvarer? Og klarer vi å akseptere oss selv og hverandre som feilvarer?

Blant reoler, matvarer og fargerike reklameplakater vandrer handlende kunder og ansatte. En mosaikk av forskjellige historier, om mennesker i små og store livskriser som gradvis blir til et fellesskap – et kor. Klagesanger og tankestrømmer høres, handlekurver fylles. Butikken, i likhet med samfunnet, byr på uendelige valgmuligheter. Kunder prøver å handle riktig samtidig som de navigerer seg mellom varer og feilvarer.

Feilvare er støttet av Norsk Kulturfond, Spenn, FFUK, Trøndelag Fylkeskommune, Steinkjer kommune, Rosendal Teater og Turnéteatret i Trøndelag.

Kunstnerisk team: 

Av: Liavaag/Lindberg
Manus og regi: Ingrid Liavaag
Utøvere: Petra Casale, Oda Aunan, Cecilie Solberg og Silje Lindberg
Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg
Lyddesigner: Yvonne Stenberg
Komponist: Martin Rane Bauck
Kostyme: Jenny Hilmo Teig
Tekniker: Leik Finne Raknes Produsent: Rose Aker og Silje Lindberg

Takk til masterstudentene og masterkollegiet 2019, for bidrag av dokumentariske tekster til forestillingen.

LIAVAAG/LINDBERG:Liavaag/Lindberg er et kompani som utvikler og jobber innen scenekunst. Kompaniet har en tverrfaglig kunstnerisk profil, med mål om å skape samtidsaktuell kunst for et bredt publikum. De lar omgivelser/arkitektur/steder være utgangspunktet for deres prosjekter. Kompaniets arbeid består av blant annet forestillingen "MELP - mennesker er laget av porselen” spilt ved Bærum Kunsthall. I 2020 er de aktuelle med barneforestilling “SeaMe!” i samarbeid med RemoteControl Theatre. Både Ingrid Liavaag og Silje Lindberg er utdannede skuespillere. Lindberg studerte ved Teaterhøgskolen i Trøndelag (Nord Universitet). Liavaag studerte ved Ecole Jacques Lecoq, LEM (Laboratory of Movement Study) i Paris og tar nå master ved Teaterhøgskolen i Oslo. 

Billetter

Forestillingen er gratis, men det kreves billett. Billetter her

Møt opp og hent billetten i resepsjonen på KHiO kl 19.30. Publikum blir hentet der.