Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 94, Firefox (Android) 92, QQ browser 10.4, UC browser 12.12, Android WebView 94, Baidu 7.12, Chrome 94, Chrome 93, Chrome 92, Chrome 91, Edge 94, Edge 93, Edge 92, Firefox 93, Firefox 92, Firefox 91, Firefox 78, Internet Explorer 11, Safari/Chrome (iOS) 15, Safari/Chrome (iOS) 14.5-14.8, Safari/Chrome (iOS) 14.0-14.4, Safari/Chrome (iOS) 12.2-12.5, KaiOS 2.5, Opera Mini, Opera Mobile 64, Opera 80, Opera 79, Opera 78, Safari (MacOS) 15, Safari (MacOS) 14.1, Safari (MacOS) 13.1, Samsung 15.0, Samsung 14.0

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Forestilling

Feilvare

Feilvare

Feilvare foregår i en matvarebutikk og er en stedsspesifikk forestilling av Liavaag/Lindberg. Forestillingen er en del av Ingrid Liavaag sitt fordypningsprosjekt i master teater.

Forestillingen spilles under åpningstiden i Rema 1000-butikker, med premiere 18. oktober i Trondheim. I forkant av premieren ønsker vi å invitere til en prøvevisning fredag 27. september kl 20:00 ved Rema 1000 i Sannergata på Grünerløkka i Oslo. Oppmøte på Kunsthøgskolen 30 minutter før forestilling

Feilvare av Liavaag/Lindberg

Finnes det plass i samfunnet vårt for menneskelige feilvarer? Og klarer vi å akseptere oss selv og hverandre som feilvarer?

Blant reoler, matvarer og fargerike reklameplakater vandrer handlende kunder og ansatte. En mosaikk av forskjellige historier, om mennesker i små og store livskriser som gradvis blir til et fellesskap – et kor. Klagesanger og tankestrømmer høres, handlekurver fylles. Butikken, i likhet med samfunnet, byr på uendelige valgmuligheter. Kunder prøver å handle riktig samtidig som de navigerer seg mellom varer og feilvarer.

Feilvare er støttet av Norsk Kulturfond, Spenn, FFUK, Trøndelag Fylkeskommune, Steinkjer kommune, Rosendal Teater og Turnéteatret i Trøndelag.

Kunstnerisk team: 

Av: Liavaag/Lindberg
Manus og regi: Ingrid Liavaag
Utøvere: Petra Casale, Oda Aunan, Cecilie Solberg og Silje Lindberg
Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg
Lyddesigner: Yvonne Stenberg
Komponist: Martin Rane Bauck
Kostyme: Jenny Hilmo Teig
Tekniker: Leik Finne Raknes Produsent: Rose Aker og Silje Lindberg

Takk til masterstudentene og masterkollegiet 2019, for bidrag av dokumentariske tekster til forestillingen.

LIAVAAG/LINDBERG:Liavaag/Lindberg er et kompani som utvikler og jobber innen scenekunst. Kompaniet har en tverrfaglig kunstnerisk profil, med mål om å skape samtidsaktuell kunst for et bredt publikum. De lar omgivelser/arkitektur/steder være utgangspunktet for deres prosjekter. Kompaniets arbeid består av blant annet forestillingen "MELP - mennesker er laget av porselen” spilt ved Bærum Kunsthall. I 2020 er de aktuelle med barneforestilling “SeaMe!” i samarbeid med RemoteControl Theatre. Både Ingrid Liavaag og Silje Lindberg er utdannede skuespillere. Lindberg studerte ved Teaterhøgskolen i Trøndelag (Nord Universitet). Liavaag studerte ved Ecole Jacques Lecoq, LEM (Laboratory of Movement Study) i Paris og tar nå master ved Teaterhøgskolen i Oslo. 

Billetter

Forestillingen er gratis, men det kreves billett. Billetter her

Møt opp og hent billetten i resepsjonen på KHiO kl 19.30. Publikum blir hentet der.