Forestilling

Ny tittel – Inspirert av Werner Schwabs Presidentinnene

Avgangsstudenter fra bachelor i skuespillerfag og regi ved avdeling Teaterhøgskolen og fra kles- og kostymedesign ved avdeling Design, presenterer «Ny tittel» – Inspirert av Werner Schwabs «Presidentinnene»

Om

Tre rengjørere bor ufrivillig sammen i et skittent kollektiv. De overvåkes døgnkontinuerlig av tre skuespillere som skal gjøre deres strukturelt skapte elendighet om til dagsorden og heltefortelling.

Men Samira, Tawfiqa og Alya lever ikke opp til hverken de fem søyler eller skuespillerenes drøm om fremtidige samfunnsbærere. Skal man vente med sex til ekteskapet når ekteskapet aldri kommer? Skal man daglig venne det andre kinn til når det smelles og daskes både på verdighetsfølelse og kinn over en lav sko?

Med store mengder vaskemiddler holdes livets skitt på avstand, men når man griper etter det skjønne i livet er alt vi har fått tak i en særs ambivalent komedie om trøbbelet i å skulle elske sin neste når man finner seg selv uelskelig. Regi: Magnus Sparsaas

På fire korte uker har vi studenter satt oss høyere ambisjoner enn det vi trolig klarer å dra i land og ønsker deg nå velkommen til denne høytidelige uhøytidelige arbeidsvisningen av rølp og pønkedramatiker Werner Schwabs "mestermakkverk"

Medvirkende

Skuespillere: Hanna-Maria Grønneberg, Sacha Slengesol Balgobin, Ingrid Giæver
Regi: Magnus Sparsaas
Kostymedesign: Mari Ballangrud og Jessica Blomstrand
Lysdesigner: Norunn Standal
Lysavvikler: Marcus Christoffer Torjussen
Teknisk koordinator: Kikki Norén Løwgren
Scenemester: Are Skaanes Engebretsen
Rekvisitør: Gro Pernille Trøbråten
Inspisient: Ragna Vik

Veileder for regi: Victoria Meirik
Veiledere for skuespill: Camilla Tverbakk
Veiledere for kostyme: Kathrine Tolo

De sceniske elementene er produsert ved Kunsthøgskolen i Oslos scenetekniske verksteder.

Takk til: Audun Melbye.

Billetter

Bestill billetter her 

Facebookarrangementet