Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 94, Firefox (Android) 92, QQ browser 10.4, UC browser 12.12, Android WebView 94, Baidu 7.12, Chrome 94, Chrome 93, Chrome 92, Chrome 91, Edge 94, Edge 93, Edge 92, Firefox 93, Firefox 92, Firefox 91, Firefox 78, Internet Explorer 11, Safari/Chrome (iOS) 15, Safari/Chrome (iOS) 14.5-14.8, Safari/Chrome (iOS) 14.0-14.4, Safari/Chrome (iOS) 12.2-12.5, KaiOS 2.5, Opera Mini, Opera Mobile 64, Opera 80, Opera 79, Opera 78, Safari (MacOS) 15, Safari (MacOS) 14.1, Safari (MacOS) 13.1, Samsung 15.0, Samsung 14.0

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Forestilling

Chestvane

Chestvane

I forestillingen til 3. år bachelor skuespillerstudenter møter vi en gjeng som planlegger, venter, legger til rette og bygger seg opp mot det store som skal skje og klarheten som når som helst kan inntreffe. De er på leting etter nye handlingsmønstre, og det virker som om det ukontrollerbare ofte er mye klokere enn det de selv klarer å klekke ut. De prøver på ulike løsninger, det gir dem ikke det de vil ha, men de vet ikke hva de skal gjøre i stedet.

I stedet for å gruble over spørsmål som dypere sett er uten klare svar, kan det være greit å finne på et eller annet.

честване (chestvane) betyr feiring på bulgarsk.

Forestillingen er basert på improvisasjoner med bevegelse og stemme som utgangspunkt. Det brukes kun akustisk lyd og mesteparten av lyset gjøres av utøverne selv.

Billettbestilling fra 26. november

I rollene: Ameli Isungset Agbota, Vetle Bergan, Johannes Blåsternes, Henrik Eilif Borge, Sverre Breivik, Mari Strand Ferstad, Marius Christoffer Karlsrud, Mathilde Alfrida Jakobsen Skarpsno

Idé og koreografi: Th’Line og Hans Martin Austestad i samarbeid med 3. år bachelor skuespillerstudenter

Komponist, musikalsk leder, lyddesign: Hans Martin Austestad
Lyskonsept: Th´Line og Evelina Dembacke
Lysdesign: Th´Line i samarbeid med Daniel Kolstad Gimle
Kostymedesign: Signe Vasshus

Th'Line ble etablert i 2006 og drives av dansekunstnerne Kristina Søetorp og Ida Wigdel, begge utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo.
Kompaniet er tilknyttet Dansens Hus og Kulturhuset i Oslo, og har turnert med ILTWT under Julidans i Amsterdam, Oslofjordfest, Ravnedans og Dansefestival Barents. Th'Line lager også dansefilmer og koreograferer for teater. En underliggende interesse i Th'Lines arbeider er å problematisere håndtering av makt, og utforske intrikate temaer der det kan være vanskelig å komme til enighet.

Komponist og musiker Hans Martin Austestad er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i 2008. Han har dybdekunnskap innenfor mange ulike musikalske uttrykk som bluegrass, folkemusikk, jazz, pop og rock, og er opptatt av å jobbe med organiske koblinger på tvers av sjangermessige og kunstneriske uttrykk.