Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 117, Firefox (Android) 118, Android WebView 117, Chrome 117, Chrome 116, Chrome 115, Chrome 114, Chrome 109, Edge 117, Edge 116, Firefox 118, Firefox 117, Firefox 91, Firefox 78, Safari/Chrome (iOS) 17.0, Safari/Chrome (iOS) 16.6, Safari/Chrome (iOS) 16.3, Safari/Chrome (iOS) 16.1, Safari/Chrome (iOS) 15.6-15.7, Opera Mobile 73, Opera 103, Opera 102, Opera 101, Safari (MacOS) 17.0, Safari (MacOS) 16.6, Safari (MacOS) 15.6, Samsung 22, Samsung 21

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Utstilling

Colour Is Not An Easy Matter

Colour Is Not An Easy Matter

Velkommen til en utstilling hvor du kan drukne i et hav av farge og lys. 

Colour Is Not An Easy Matter er en utstilling av Hannah Stockem som handler om møtestedene mellom farge og form. Hvordan forholder former i ulike farger seg til hverandre når de treffes? I løpet av flere måneder har jeg jobbet med silketrykk, avispapir og tekstilfarge og trykket organiske former på store, hvite tekstiler. Arbeidene blir til gjennom den fysiske prosessen av å klippe, trykke og blande farger. Her er det intuisjon og sinnstilstand som bestemmer komposisjonen og fargebildet. Sammen med bilder fra en prosjektor danner tekstilene en installasjon i rommet hvor de kan betraktes både i relasjon til hverandre og som enkelte verk. Velkommen til en utstilling hvor du kan drukne i et hav av farge og lys.

Hannah Stockem jobber med tekstilbasert kunst, og har stor interesse for stofftrykk som kreativ prosess. Gjennom arbeidet med tekstil og fargestoff kan hun leke seg med fargekombinasjoner, og oppdage nye spenninger og kontraster. Hannah er opptatt av å modellere livet sitt etter konseptet «gesamtkunstwerk», hvor alt man omgir seg med er gjennomtenkt og har sin plass i en helhet. Dette kommer til utrykk i arbeidene hennes, som inkluderer både tradisjonell(e) kunst(-objekter) og brukskunst som klær. Disse verkene befinner seg i grenselandet mellom kunst, håndverk og design.

Hannah Stockem er tredjeårstudent på bachelor tekstil, kunst og håndverk.