Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 111, Firefox (Android) 110, Android WebView 111, Chrome 112, Chrome 111, Chrome 110, Chrome 109, Edge 111, Edge 110, Firefox 111, Firefox 110, Firefox 91, Firefox 78, Safari/Chrome (iOS) 16.4, Safari/Chrome (iOS) 16.3, Safari/Chrome (iOS) 16.2, Safari/Chrome (iOS) 16.1, Safari/Chrome (iOS) 16.0, Safari/Chrome (iOS) 15.6, Opera Mobile 73, Opera 95, Opera 94, Safari (MacOS) 16.4, Safari (MacOS) 16.3, Safari (MacOS) 15.6, Samsung 20, Samsung 19.0

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

Forestilling

Fra forestillingen Grisebingen av Athol Fugard. Regi Terese Mungain-Foyn
Fra forestillingen Grisebingen av Athol Fugard. Regi Terese Mungain-Foyn

Grisebingen av Athol Fugard

En russisk desertør lever i selvpålagt eksil i en grisebinge. Han drømmer om å bli frigjort, men lar enhver mulighet til å oppfylle drømmen gli gjennom fingrene fordi han er en feiging. 

Det er Pavels kone, Praskovya, som løfter ham ut av myra av hans eksistens og setter ham på veien til mental og fysisk frihet.

I rollene:
Pavel I. Navrotsky: Mohammed Aden Ali
Praskovya Alexandrovna: Mina Try

Regi, lyd og konsept: Terese Mungai-Foyn

Kostymer: Hedda Simonsen Lund
Rekvisitter: Ida Lome Brevik
Inspisient: Trude Molkom, Jan-Andre Strand
Lys: Anders Krog Kristiansen

Scenemester: Marius Arne Larsen ( Chris )
Inspisient: Trude Molkom (Jan-Andre)

Undervisere, veiledere: Hans Henriksen, Janne Heltberg, Johannes Holmen Dahl

Billettbestilling

Andreårsstudentene på bachelor skuespillerfag og bachelor regi viser fire skisser med utgangspunkt i de dramatiske tekstene Scener fra et ekteskap av Bergman, En fryktelig lykke av Noren, Grisebingen av Fugart og Hushjelpene av Genet. Visningene er utdrag fra stykkene, der studentene har arbeidet med karakter og gjennomgående handling som de viktigste faglige fokusområdene. Visningene er utkast og skisser og del av en arbeidsprosess. Publikum inviteres for å gi studentene erfaringer i møtet med et publikum. Velkommen!

Det er mulig å se de fire visningene etter hverandre, men det må bestilles billett til hver enkelt visning.
Se tider og mer informasjon for hver av visningene:

Grisebingen av Athol Fugard

Hushjelpene av Genet

Lykke – utdrag fra En Fruktansvärd Lycka av Lars Norén

Scener fra et ekteskap