Nettleseren støttes ikke av khio.no, og siden kan vises feil. Vennligst oppgrader til en moderne nettleser. Hvis dette ikke er mulig, prøv å skru av javascript. Siden vil bli da enklere, men for det meste fungere.

Støttede nettlesere: Chrome 117, Firefox (Android) 118, Android WebView 117, Chrome 117, Chrome 116, Chrome 115, Chrome 114, Chrome 109, Edge 117, Edge 116, Firefox 118, Firefox 117, Firefox 91, Firefox 78, Safari/Chrome (iOS) 17.0, Safari/Chrome (iOS) 16.6, Safari/Chrome (iOS) 16.3, Safari/Chrome (iOS) 16.1, Safari/Chrome (iOS) 15.6-15.7, Opera Mobile 73, Opera 103, Opera 102, Opera 101, Safari (MacOS) 17.0, Safari (MacOS) 16.6, Safari (MacOS) 15.6, Samsung 22, Samsung 21

Javascript er skrudd av. khio.no bør fungere, men med et enklere grensesnitt.

To nye seksjonssjefer på KHiO

To nye seksjonssjefer på KHiO

Pål Stephensen og Marianne Kristin Fjeld er ansatt som seksjonssjefer for henholdsvis ny seksjon for virksomhetsstyring og ny seksjon for service, brukerstøtte og infrastruktur.

Pål Stephensen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norske arkitekters landsforbund (NAL).Pål Stephensen (57) har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo. I åtte år har han vært administrerende direktør i NAL. Tidligere var han administrerende direktør i NHO Grafisk i åtte år, og før det tre år som forhandlingsleder og advokatfullmektig i Norges Juristforbund. Han har erfaring fra statlig sektor etter seks år i det tidligere Kirke, utdannings- og forskningsdepartementet, og har som jurist mest kjennskap til arbeidsrett. Pål Stephensen er styreleder for Stiftelsen Cosmopolite Scene, og er styremedlem i Stiftelsen Oslo Jazzfestival.

–Jeg er ydmyk og glad for å ha fått denne muligheten. Dette er min første jobb i akademia, og jeg ser frem til å bidra til å utvikle KHiO sammen med mine medarbeidere i henhold til de målene som er definert, sier Pål Stephensen.

Stephensen tiltrådte stillingen 1. august.

Marianne Kristin Fjeld kommer fra stillingen som fagdirektør i Justis – og beredskapsdepartementet.Marianne Kristin Fjeld (54) er utdannet innen systemutvikling og prosjektledelse ved Datahøyskolen og har en Master i ledelse med spesialisering fra Handelshøyskolen BI. Hun har vært fagdirektør for Justis – og beredskapsdepartementet siden februar 2017, der hun har arbeidet siden 2007. Etter 22 juli og ødeleggelsene av Høyblokka var hun prosjektleder for å bygge opp et nytt nasjonalt sivilt situasjonssenter. Hun har vært konstituert som direktør for Krisestøtteenheten (KSE), som er sekretariat for regjeringens kriseråd og lederdepartementet. Videre har hun vært konstituert som avdelingsdirektør i ulike konstellasjoner i plan- og administrasjonsavdelingen i til sammen tre og et halvt år, hvor portefølje har vært administrative støttefunksjoner for departementet.

–Det blir spennende å prøve en ny «bransje» etter å ha jobbet mange år i Justisdepartementet og ulike direktorater. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe på KHiO.

Fjeld tiltrer stillingen 20. august.