Bordet @ av Marcus Voraa vant DS Awards Best Talent 2017.
Bordet @ av Marcus Voraa vant DS Awards Best Talent 2017.

Marcus Voraas bord på rull vinner DS Awards Best Talent

Bordet @ av designstudent Marcus Voraa vant i helgen Norges viktigste konkurranse for designere i etableringsfasen.

Marcus Voraas Web Image1Prisen ble utdelt i forbindelse med design-arrangementet Designers Saturday Oslo, som ble holdt helgen 8.-10.september. Marcus Voraa som går tredjeåret på interiør- og møbeldesign har mottatt 50 000 kroner i premie. Bordet fikk også mye oppmerksomhet i vår under Stocholm Furniture and Light Fair.

Bordplaten er satt sammen av bøketrestaver, stål og lin. Ved hjelp av en sveiv på siden av bordet kan det lengden på bordet justeres. Understellet skyves bortover og platen følger automatisk med. Marcus Voraa beskriver selv ideen bak bordet med at han var lei av å hente ileggsplater og ekstra bord i kjelleren hver gang familien hadde besøk, og at løsningen var et bord som kan rulles inn og ut etter behov.


Designers Satruday Awards Best Talent-juryen har bestått av Kriss Datland, sjefredaktør i Bonytt, Siren Elise Wilhelmsen, Vera Kvaal og Jonas Stokke.

Designers Saturday Awards Best Talent er ment å være en oppmuntring og påskjønnelse til unge utøvere, samt inspirasjon til videre satsing på møbel- og annen produktdesign innen innredning.