Exhibition, Conversation/debate

Mette Edvardsen på osloBIENNALEN

Mette Edvardsen deltar på osloBIENNALEN med "Time has fallen asleep in the afternoon sunshine – et bibliotek av levende bøker", som er del av hennes stipendiatprosjekt.

Fra oslobiennalen.no:

En gruppe mennesker har dedikert seg til å memorere en bok av eget valg. Sammen danner de en bibliotekssamling bestående av levende bøker, klare til å bli «lest» av besøkende. Møtet mellom bok og leser er alltid personlig.

Sted: Myntgata 2, 0151 Oslo
Tid: Lørdag 25. og søndag 26. mai fra kl. 12.00

Sted: Ekeberg Skulpturpark, Kongsveien 23, 0193 Oslo
Tid: Lørdag 25. og søndag 26. mai fra kl. 12.00

KUNSTforum – slippfest og kunstnersamtale!

I samarbeid med osloBIENNALEN og Kafé Hærverk har KUNSTforum gleden av å invitere til slippfest for KUNSTforum 2/2019, som har kunst og litteratur som tema.

Vi byr på samtale mellom Mette Edvardsen og Hlynur Hallsson, som er representert i bladet og er med i første utgave av osloBIENNALEN (som for øvrig åpner samme helg). Bladet selges dessuten til trivelig slippfestpris, og Kafé Hærverk sørger for god stemning!

Sted: Kafé Hærverk, Hausmanns gate 34, 0182 Oslo
Tid: Søndag 26. mai, fra kl 17.30

Samtalen med Edvardsen og Hallsson vil begynne ca. kl. 17.30.
Etter samtalen fortsetter vi slippfesten, og kl. 21 kjører Kafé Hærverk i gang eget program med DJ.
Slippfestgjester er selvsagt velkomne!

Se Facebookevent for mer informasjon

Om Mette Edvardsen 

Mette Edvardsen (1970, Norge) er stipendiat på Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Dans. Hun har jobbet med og i det utøvende kunstfeltet som danser, koreograf, og kunstner for en rekke kompanier, og under eget navn siden 1996. Edvardsens arbeider omfatter forestillinger, bøker, video, tekst og publikasjon. Hun har særlig jobbet med forholdet mellom utøvende kunst som prosess og som situasjon. I 2015 ble kunstnerskapet hennes presentert gjennom et retrospektivt program på Black Box teater i Oslo. I 2010 startet hun prosjektet Time has fallen asleep in the afternoon sunshine. Tittelen refererer til et sitat fra Ray Bradburys roman Fahrenheit 451, og prosjektet dreier seg om memorering som praksis og prosess. Et utvalg levende bøker fra dette prosjektet vil bli presentert som en del av osloBIENNALEN Første utgave.

Mer om prosjektet