Utstilling

Bendik Kaltenborn: Tegning, form og farge

Stipendiat på Design Bendik Kaltenborn åpner utstilling på Grafill R21 og holder boklansering fredag 8. september.

Tid: Vernissage fredag 8.september klokka 18.00. Utstillingsperiode 08.09-27.09.2017, mandag-onsdag 09.00-17.00, torsdag 09.00-19.00, lørdag-søndag 12.00-16.00.
Sted: Grafill R21, Rosenkrantz gate 21, Oslo

Bendik Kaltenborn (f.1980) har i de siste ti årene jobbet som frilansillustratør og levert tegninger i høyt tempo til inn- og utland. Mest kjent er han kanskje for å være hustegneren til musikeren Todd Terje, i tillegg til faste tegninger for bl.a. The New Yorker, The Washington Post, The New York Times og Aēsop.

Med utstillingen Tegning, form og farge og den 368 sider tjukke boken med samme navn benytter han anledningen til gløtte bakover og forsøke å bedre forstå sin egen produksjon og arbeidsprosess, som han gjerne tilskriver magefølelse og improvisasjon.

Utstillingen viser et stort utvalg plakater, illustrasjoner, platecovere m.m. og sammen med bokens tekster setter Kaltenborn hodet på gløtt og inviterer til et personlig og særegent innblikk i hans virke som illustratør.

Det vil bli solgt nye plakater, trykk og selvsagt boka, som utgis av No Comprendo Press.

Etter selve åpningen tar Bendik med seg festen og boken videre til MESH hvor det vil bli boklansering og han spiller plater med Todd Terje og Espen Friberg natta lang. Boklanseringen starter fra klokka 21.00.

Facebookarrangement for utstillingen

Facebookarrangement for boklanseringen